söndag 30 oktober 2011

Sak Noel

bildbomb från fredagen kommer här:

mötte upp grabbarna grus nere på stan efter jobbet. det blev en rivstart för mig som ni ser! avslutade förfest 1 med shopping på stan. en annorlunda upplevelse haha!


förfest 2 hos fröken Dahlin (miss Red). here comes the rainbow ;D


Sak Noel!!

dans+mycket människor= svettigt ;P


avslutade kvällen/natten med grabbarna grus på stan.

tokbra musik! tokbraiga människor! tokbra kväll! har inget att klaga på alls :) roligaste kvällen på läääänge! nu återstår det att se om Dalarna kan klå detta nästa helg ;)


nu ska jag ladda för zumbaaa på SATS! första gången jag provar, ser fram emot det. det verkar roligt i alla fall! :D

lördag 29 oktober 2011

lördag i karlstad

halloween it is :) blir förvirrad av alla bud, halloween - alla helgona. i orsa firas det tydligen halloween nästa helg, då är det maskerad på bowlingen som gäller. aja, två helger med roligheter är ju bättre än en :) bilder och kommentarer om gårdagen kommer i morgon! orkar inte nu :) men kan i alla fall säga att det var alla tiders!!


mys på stan med mamma, pappa & Nicke :)

torsdag 27 oktober 2011

full fräs

kom hem åtta ikväll. har varit hemifrån i 13 timmar alltså :P åkte direkt till SATS efter jobbet, idag körde vi Bodystep och nu blir det vila i två dagar. söndag provar vi zumba :) det har jag velat länge så det ser jag fram emot! i morgon komme jag ha mer fullt upp. in till stan efter jobbet för att möta upp Pontus m.fl. för ett glas eller två och snacka lite. sen hem, dusch, äta och sen vidare till Sofie och brudarna. kvällen avslutar vi på Nöjes som bjuder på Sak Noel och maskerad. kommer bli awesome :D jag avslöjar inte vad vi ska klä ut oss till. men vi har ett tema som alla följt! :P vi kommer vara snyggast, lätt! Sofie ska sminka oss allihopa, och jag har köpt lösögonfransar. gillar inte såna, och har inget behov av det eftersom mina är så långa och tjocka redan. men i morgon är det maskeras som sagt, då blir det som det blir :P nu ska jag sova så jag har massa energi i morgon!

natt

tisdag 25 oktober 2011

SATS


nu har jag klivit upp från min goshörna i soffan (bild ovan). jag har ätit lite makaroner och köttfärssås (mums!!) och dricker vatten som en tok typ. har druckit massa vatten idag, vilket har resulterat i en massa toabesök. försöker vänja mig. lyder nämligen ett tips från coachen (en av dom) :P snart ska jag ta apostlahästarna och gå Långgatan ner för att ta mig till min Kajs. strax innan 18 ska vi möta upp Johanna nr 2 utanför SATS. vi ska köra lite uppvärmning inför Balance-passet som börjar 18.30, spännande :O har aldrig varit på ett sådan förut för det första. och för det andra är jag lite nervös. nya lokaler, nya tränare, nya människor överhuvudtaget OCH jag har inte tränat på typ hundra år. men det ska väl gå bra?! :P laddar med Takida, då borde det gå som på räls kan jag tro. wish me luck!!

ikväll är det DHW också, ej att förglömma!

måndag 24 oktober 2011

måndag

veckan är redan igång! tisdag i morgon, hej vad det går?! vart är livet på väg egentligen? :P jag hoppas det har en fin överraskning åt mig där framme någonstans (inte för långt fram dock...).
i morgon ska jag vikariera i en förskoleklass! på ny (för mig) skola dessutom. kan bli intressant :) gillar åldern, 6-åringar är roliga :D förstadiet till tonåren sägs det, och det stämmer sannerligen! hoppas jag hittar, men det ska nog inte vara några problem. börjar känna mig rätt hemma på Hammarö nu ändå. onsdagen är fortfarande oklar, hoppas någon bokar mig i morgon så jag slipper bli väckt av telefonen på morgonen. jobbigt är det, för jag ligger och väntar på att det ska ringa typ hela natten känns det som. det blir orolig sömn hur som, tror ni förstår hur jag menar :) jobbar till 14.30 i morgon, det är lyx!! idag fick jag jobba över en timme, till 17. inte så lyxigt. men extra pengar i alla fall, får väl se det så nu i dyrtider :P

bild från promenaden igår. det är så fint i mitt Karlstad!

lördag 22 oktober 2011

mys :)

med Kajsa! nu har hon precis gått hem. vi har gjort egen pizza, med mozzarella, parmaskinka, ruccola (rugguggla hahaha), fetaost och körsbärstomater. till efterrätt gjorde jag äppelpaj, så nu är jag riktigt mätt och belåten :P om jag inte hade sovit så länge idag (11) hade jag nog kunnat sova nu också, men det kommer inte hända tyvärr. så sitter väl uppe ett tag till och skrotar :) kan ju inte greja med något mer i lägenheten i alla fall. har nämligen städat i ca 4 timmar idag! jag har nog gjort typ allt utom att putsa fönstren, vilket är gjort för denna säsong :P även om det inte var smutsigt i den bemärkelsen var det bara himla skönt att få gjort! fick även upp duschdraperiet och den där f*rbannade stången. badrummet blev helt annat :) och nästa helg kommer mamman och pappan. då blir det ännu mer i ordning här! då kommer spegeln upp på väggen i hallen = sittbänken får sin plats under, läslampor kommer upp i sovrummet, plus lite annat småfix :) jag som tycker jag är i ordning redan. men såna där småsaker gör skillnad, helst nu när jag vant mig med det som faktiskt inte är klart ännu. det kommer bli kanon :) jag har nog en bra vecka framför mig! massa bra saker inplanerad, sånt gillar vi :) lönen kommer också, och den är så fruktansvärt efterlängtad!! är den ju alltid, mer eller mindre. men denna gång är det annat! det är nu först jag känner att jag har chans att komma ikapp livet även på det ekonomiska planet. gött är det hur som!! :) jag är på väg i rätt riktning.

ok, de blev mycket. vi säger väl så för idag? i morgon är det söndag. redan! håll i hatten... puss!



så glad att jag fått lära känna dig. underbara människa!!

fredag 21 oktober 2011

norge

tittar på jobb i norge. jisses! vart ska man börja? ok, jag vet. lugna ner sig! men dagdrömma lite får man väl? :) tänk vad bra det hade varit om jag kunnat jobba där under veckorna, och kunna bo kvar här. har ju nyss flyttat för sjutton!! men det finns så mycket som drar. så många möjligheter! jag kan ju bara dra, dit näsan pekar. egentligen! ingen att ta hänsyn, bara me myself and I.

Maggan har satt griller i huvudet på mig :P nu går jag och lägger mig i soffan med godispåsen och försöker komma tillbaka till verkligheten (?!). vi får väl se!

check

såhär på arbetsveckans sista dag kollade jag mina jobbdagar för nästa vecka, och insåg att Hammarö kommun äger mig nästa vecka. gör inte mig något :P förresten!! TACK Elin P som gav mitt nummer till Mörmo skolan :) guld värt! blir jobb där till veckan. och på min Sjöglimt såklart!
nu ska nog jag ta och vila en skvätt. för 19.00 ska jag vara på plats ute på ö:a igen, då vankas det p-fest. så att säga!

har varit på salong Kulingen idag. stylad och frissad, dagen till ära ;D så, vad tycks??


ha en bra fredag :)

tisdag 18 oktober 2011

i natt

kommer tryggheten och hälsar på. och det gillar jag! kommer troligtvis sova som ett litet barn, tryggt bredvid sin nalle. kan vara skönt för omväxlings skull!

...

visste att den här dagen skulle komma. jag var förberedd någonstans, fast ändå inte. men, nu är den här så det är bara att bita ihop och vänta till den är över och hoppas att det tar lång tid till den kommer tillbaka. eller helst inte alls.
många gånger/ibland har jag funderat på vad det är man kämpar för? vad är det för mening med allt som ständigt händer? varför hålla vid någonting när man ändå inte mår bra i det? jag väljer nog att stanna för jag vet inget bättre. tryggheten styr mycket. men just nu är jag faktiskt inte så trygg. allt är nytt i mitt liv. ny lägenhet, nytt jobb, ny bil... nytt nytt nytt nytt nytt. efter vissa omständigheter är det bra med nytt, men allt behöver kanske inte bli nytt precis samtidigt. det känns som att jag bara kastats med i en stor orkan som jag lyckats hålla mig kvar i och nu försöker jag på något vis lugna ner den och tänka till. vad hände? vad har hänt? vad gör jag nu? vart är jag nu? och den stora frågan; vem är jag nu? tror vi kan sammanfatta detta inlägg med att jag är väldigt förvirrad i skrivande stund.


tur att jag är hemma idag. och att soffan och filten och massa kuddar är lättillgängliga. går och dör lite.